شیر و تخم مرغ عامل پیشگیری از پوكی استخوان
 دكتر احمد لنكرانی ،فوق‌تخصص ارتوپدی، مصرف شیر، سفیده تخم مرغ و گوشت را عامل مهمی در جلوگیری از پوكی استخوان دانست.

وی به ایرنا گفت: مصرف زیاد هیدروكربن‌ها و نوشابه‌های گازدار از عوامل ایجاد پوكی استخوان به شمار می‌آید

این فوق تخصص ارتوپدی با بیان این‌كه پیاده‌روی روزانه از بروز پوكی استخوان جلوگیری می‌كند، گفت: در كنار تغذیه نامناسب و جذب پروتئین‌های لازم برای بدن، نیم ساعت پیاده‌روی روزانه از بروز پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.

لنكرانی افزود: پوكی استخوان ضایعه‌ای قدیمی است كه عوارض و علائم آن در چند سال اخیر شناخته شده است. لنكرانی با تاكید بر این‌كه این بیماری بیشتر در زنان بعد از یائسگی و افراد مسن ایجاد می‌شود، گفت: در افراد مسن باید تدابیر درمانی لازم اتخاذ شود و افراد در طول سال مورد غربالگری و سنجش تراكم استخوان قرار گیرند.